Referencer

Jeg har fulgt Bolettes løbeprogram de sidste par måneder og har nu skrællet otte minutter af min halv marathon tid. Planen har fungeret super godt og har helt sikkert haft en kæmpe indflydelse på mit resultat som blev 1.36.51.

Jeg var typen som før jeg startede løbeprogrammet løb uden struktur og mange korte ture. Bolettes program krævede længere ture med varieret tempo med både intervaller, tempoløb ture mm, men med tre løbepas om ugen, så det var overskueligt tidsmæssigt..

Jeg løber oftest ti km. konkurrenceløb og jeg kunne ret hurtigt mærke at jeg på denne distance fik mere tempo og overskud. Lå i efteråret stabilt under 44 min og med flere placeringer.Jeg kan varmt anbefale Bolette som coach også til den mere ambitiøse løber.

Tusind tak!

Tina Thunbo

Jeg har brugt Bolette som først vægttabs-coach og dernæst løbecoach. Kiloene er raslet af og jeg har gennemført mit første maraton, så resultaterne fortæller deres eget sprog: Bolette er fantastisk til at guide, holde kursen og motivationen og forstår at fokusere lige netop der, hvor næste forhindring vil opstå – og så er hun bare med hele vejen!!

Tak!

Liza Andersen

Tabte 30 kg. på 100 dage!

Jeg havde ikke kunnet gøre det uden Bolette, for hun har lavet kostplanen til mig, og kosten har været det vigtigste. Jeg vil anbefale alle, der skal ud i et større vægttab, til at søge hjælp hos en professionel, som ved, hvordan man sætter en kostplan sammen i forhold til ens kropstype.

Tobias